Teknoloji 15 Ekim 2024

Xbox ve PC için yıl sonuna özel etkinlik! Neler tanıtılacak?

Microsoft, heyecan verici yeni oyun duyuruları ve oynanış görüntüleriyle yeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. 17 Ekim’de gerçekleşecek Xbox Partner Preview, Xbox ekosistemindeki üçüncü parti geliştiricilerin en yeni projelerine ışık tutacak.

Xbox, 17 Ekim’de yeni bir oyun etkinliği düzenleyecek. Partner Preview etkinliği, Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak ve yaklaşık 25 dakika sürecek. Microsoft, etkinliğin sadece oyunlara odaklı, “laf salatası olmayan bir yayın” olacağını dile getirdi.

Xbox ve PC için yıl sonuna özel etkinlik! Neler tanıtılacak? 5

Yayında, Xbox ile ortaklık kuran üçüncü parti geliştiricilerin oyunları sergilenecek. Buna göre yeni fragmanlar, oynanış görüntüleri ve duyuruların yapılması bekleniyor. Remedy Entertainment, Alan Wake II’nin The Lake House genişlemesi için yeni oynanış görüntüleri de sergileyecek.




Gözler yaşlı: Belki de tarihin son Nokia telefonu bu olacak!

Geçtiğimiz dönemde HMD Global ile anlaşması resmen sonlandırılan Nokia, belki de son bir modelle karşımıza çıktı. İşte o cihaz…

Like a Dragon serisinin geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio ise Hawaii’de geçen korsan temalı Yakuza spin-off’u için yeni bir fragman sunacak. Ayrıca 505 Games’in fantastik oyunu Wuchang: Fallen Feathers’dan birkaç düşman ilk kez gösterilecek.

Önceki Partner Preview etkinliklerinde olduğu gibi, bu yayında Xbox Game Studios’tan duyurular beklenmiyor. Ancak üçüncü parti geliştiriciler; Xbox ve PC’ye Game Pass aracılığıyla gelecek oyunlarını duyurucak.

Microsoft, prömiyer niteliğinde birkaç sürpriz duyurunun da yapılacağını dile getirdi. Tabii etkinlik boyunca ve sonrasında daha fazla bilginin paylaşılacağını hatırlatmak gerekiyor. 17 Ekim’deki Partner Preview etkinliğini Twitch ve YouTube gibi kanallardan izleyebilirsiniz.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
09
2024
0
iPhone’un Android hali: Dinamik adalı ZTE Axon 60 ve 60 Lite tanıtıldı!

iPhone’un Android hali: Dinamik adalı ZTE Axon 60 ve 60 Lite tanıtıldı!

ZTE bugün Axon 60 ailesine iki yeni model daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde Axon 60 Ultra’yı gözler önüne süren şirket, Axon...

Spread the love <3
Tem
17
2024
0

Efsane PlayStation oyununun neredeyse 5.si geliyormuş!

Phoenix Labs’in yeni oyunu Project Dragon’un iptal edilmesi, beklenmedik bir şekilde Crash Bandicoot 5 hakkında da önemli bir bilgiyi ortaya...

Spread the love <3
Mar
14
2024
8
Could Putin lose? Everything you need to know about Russia&#039;s presidential election

Could Putin lose? Everything you need to know about Russia's presidential election

Russians are set to head to the polls for their country’s presidential election – with only one expected outcome. With...

Spread the love <3
Nis
23
2024
0
Italian city poised to ban ice cream after midnight

Italian city poised to ban ice cream after midnight

Milan is proposing a new law to ban ice cream after midnight in an effort to protect the “tranquillity” of...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?