Teknoloji 16 Ekim 2024

Samsung, akıllı telefon tarihinde olmayan bir yenilik planlıyor!

Söz konusu akıllı telefonlar ve cihazlara gelecek olan yenilikler olunca, her şey hayal gücüyle sınırlı: Özellikle yapay zeka teknolojilerinin hayatımıza girmesiyle birlikte, Samsung gibi dev firmalar, daha önce karşımıza çıkmamış yenilikler planlayabiliyor. Bu anlamda Güney Kore menşeli teknoloji devi, akıllı telefon dünyasında daha önce hiç denenmemiş bir özellik üzerinde çalışıyor.

Samsung, Ayarlar menüsü olmayan bir telefon planlıyor!

Güney Kore devine yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Samsung, kullanıcıların telefon ayarlar menüsüne hiç girmeden cihazlarını kullanabilecekleri devrim niteliğinde bir yapay zeka sistemi geliştiriyor. Bu yenilikçi sistem, kullanıcıların alışkanlıklarını öğrenerek klavye ve kamera gibi temel özelliklerin performansını otomatik olarak optimize edecek ve ayar yapılmasına gerek bile kalmayacak.

Samsung, akıllı telefon tarihinde olmayan bir yenilik planlıyor! 7

Şirketin Galaxy AI özellikleriyle başlattığı yapay zeka atılımı, bu yeni projeyle bambaşka bir boyuta taşınıyor. Mevcut durumda Samsung telefonlarda Bixby sesli asistan aracılığıyla bazı ayarları değiştirmek mümkün olsa da, yeni sistem herhangi bir komuta gerek kalmadan kullanıcı tercihlerini analiz ederek gerekli düzenlemeleri otomatik olarak yapabilecek.




Geç olsun güç olmasın: Samsung, bir modeli için beklenen güncellemeyi yayınladı!

Samsung, Ekim 2024 yamasını dağıtmış olmasına rağmen, Galaxy A35 için gecikmeli de olsa Eylül 2024 güncellemesini kullanıma sundu.

Örneğin olarak, kullanıcının belirli ortamlarda veya saatlerde ekran parlaklığını nasıl ayarladığını öğrenen sistem, benzer durumlarda bu ayarı kendiliğinden yapabilecek. Ya da fotoğraf çekerken tercih edilen modları hatırlayarak, benzer koşullarda en uygun kamera ayarlarını otomatik olarak devreye sokabilecek.

Samsung’un bu yeni yapay zeka girişimi, akıllı telefon kullanım alışkanlıklarımızı temelden değiştirebilecek potansiyele sahip gibi görünüyor. Eğer bu fikir başarılı bir şekilde hayata geçirilirse, kullanıcılar akıllı telefonlarını karmaşık ayar menüleriyle ve sekmelerle uğraşmak zorunda kalmadan kullanabilecek.

Siz bu yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu girişimin başarılı olma şansı var mı? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Samsung, akıllı telefon tarihinde olmayan bir yenilik planlıyor! 8

source

Spread the love <3

You may also like...

Tem
30
2024
0

Logitech, ömür boyu kullanım vadettiği akıllı faresini tanıttı!

Logitech CEO’su Hanneke Faber, yaptığı bir röportajda Forever Mouse adlı yeni ve dayanıklı bir fare üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bu fare,...

Spread the love <3
Nis
26
2024
0
100: Lessons in Personhood

100: Lessons in Personhood

To mark the milestone of 100 episodes, I’m sharing one of my favorite posts, Lessons in Personhood: 10 Ways to Truly...

Spread the love <3
May
25
2024
0
Open Source is Changing. The Changelog Host Jerod Santo on How to Keep Up [Podcast #125]

Open Source is Changing. The Changelog Host Jerod Santo on How to Keep Up [Podcast #125]

On this week’s episode of the podcast, I interview Jerod Santo, host of The Changelog, a podcast about open source...

Spread the love <3
Mar
21
2024
0
Epic Games Store mobil mağazası geliyor!

Epic Games Store mobil mağazası geliyor!

Epic Games Store, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcısı ile en popüler dijital oyun mağazalarından birisi olarak görülüyor. Oyuncuların favori...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?