Teknoloji 16 Ekim 2024

Joker 2 gişede büyük patladı: Warner Bros’tan radikal karar!

Joker 2, maalesef gişede büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. 4 Ekim’de izleyicilerle buluşan devam filmi, açılış haftasında dünya çapında 121 milyon dolarlık gişesiyle 1 milyar dolar barajını aşan ilk filmin çok altında kaldı.

Joker: Folie à Deux (Joker 2), Joaquin Phoenix’e Oscar ödülü kazandıran ilk filmin dünya genelindeki büyük başarısının ardından büyük umutlarla vizyona girdi. Bilindiği üzere, ilk yapım ABD’de 335 milyon dolar ve dünya genelinde ise 1.078 milyar dolar hasılat elde etti. Hatta R dereceli filmler arasında en yüksek hasılat yapan yapım olarak tarihe geçti.

Joker 2 gişede büyük patladı: Warner Bros’tan radikal karar! 5

İkinci film ise aynı başarıyı tekrarlayamadı. Kadrosuna Lady Gaga gibi bir ismi eklemesine rağmen, yapımın gişe performansı büyük hayal kırıklıklarına neden oldu. Filmin vizyondaki ikinci haftasında ABD pazarında 51.5 milyon dolar ve dünya genelinde 165 milyon dolar kazandığı belirtiliyor. Bu da yapımın 450 milyon dolarlık maliyetinin çok altında bir rakam diyebiliriz.




Lady Gaga çare olamadı: Joker 2 gişede çakıldı!

4 Ekim’de izleyicilerle buluşan Joker: Folie à Deux (Joker 2) filmi gişede beklentilerin altında kaldı. İşte ayrıntılar!

Güvenilir sektör kaynakları, Joker 2’nin Warner Bros’a en az 150-200 milyon dolar zarar ettireceğini tahmin ediyor. Bir diğer kaynak ise zararın 125 milyon dolar seviyelerinde olacağını belirtiyor.

Yapımın başarısız olmasının ardından oyunculara ve yönetmenlere ödenen paralar gündeme geldi. Joaquin Phoenix’in (Joker) ve yönetmen Todd Phillips’in 20 milyon dolar, Harley Quinn’e hayat veren Lady Gaga’nın ise 12 milyon dolar aldığı söyleniyor.

Warner Bros, öngörülen zararı en aza indirmek amacıyla Joker 2’yi vizyona girmesinden bir aydan daha kısa bir süre sonra dijitale taşıma kararı aldı. Film, 29 Ekim’de dijital platformlarda satışa sunulacak.

Peki siz Joker: Folie à Deux filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
03
2024
0
‘Reverse’ searches: The sneaky ways that police tap tech companies for your private data

‘Reverse’ searches: The sneaky ways that police tap tech companies for your private data

U.S. police departments are increasingly relying on a controversial surveillance practice to demand large amounts of users’ data from tech...

Spread the love <3
Haz
04
2024
0

Baldur’s Gate 3 mod desteği geliyor! İşte tarihi

Baldur’s Gate 3 resmi mod desteği alıyor ve Faerûn’da işler iyice eğlenceli hale gelecek. Larian Studios, resmi mod desteğinin aşamalı...

Spread the love <3
Mar
27
2024
0
How to Build a Full-Stack Kanban Task Management App With TypeScript, Next.js, Redux-toolkit, and Firebase

How to Build a Full-Stack Kanban Task Management App With TypeScript, Next.js, Redux-toolkit, and Firebase

In this in-depth tutorial, you’ll learn how to build a full-stack Kanban task management app. Along the way, we’ll explore...

Spread the love <3
Eyl
21
2024
0

Huawei’nin uygun fiyatlı tabletinin detayları belli oldu!

Huawei, son dönemlerde sadece amiral gemisi cihazlarıyla değil, her kesimden kullanıcıya hitap eden giriş seviyesi tabletleriyle de büyük ilgi görmeye...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?