Teknoloji 18 Ekim 2024

10/10 puanlı açık dünya oyunu geri dönüyor!

Subnautica’nın devam oyunu Subnautica 2, geliştirici Unknown Worlds ve yayıncı Krafton tarafından duyuruldu. 2025’te Xbox Game Preview programı kapsamında oyuncularla buluşacak olan oyun, erken erişim aşamasında PC oyuncuları tarafından test edilebilecek.

Subnautica 2 oyuncuları yepyeni bir gezegende, keşfedilmeyi bekleyen zengin ve yabancı ekosistemlerle dolu su altı dünyasına götürecek. Oyuncular, irili ufaklı yeni ve tuhaf deniz canlılarıyla karşılaşacak. Yayınlanan fragmanda, devasa boyutlarda, biyolüminesans özellikli ve kıvrımlı dokunaçlara sahip yeni bir leviathan türü de gösterildi. İlk oyunda olduğu gibi, Subnautica 2 de hayatta kalma mekaniklerini keşif ve üs inşa etmeyle birleştirecek.

10/10 puanlı açık dünya oyunu geri dönüyor! 5

Oyuncular, gezegenin sırlarını çözmek için derinliklere dalmak adına kaynak toplayıp yeni araçlar üretebilecek. Üslerini genişletmek ve dalış menzillerini artırmak için yeni ve geliştirilmiş araçlar, ekipmanlar ve yapılar inşa edilebilecek.




Amazon, çalışanları resmen fırçaladı: “Beğenmiyorsanız istifa edin!”

Amazon, çalışanları 5 gün boyunca ofise gelmeyi mecbur kıldıktan sonra tepkilerin odağı olmuştu. Şirket, belli ki geri adım atmayacak.

Subnautica 2’nin en önemli yeniliklerinden biri, Xbox Game Preview lansmanından itibaren 4 oyunculu co-op modunu desteklemesi olacak. Oyuncular, hayatta kalma mücadelesinde arkadaşlarıyla güçlerini birleştirebilecek. Tek başına oynamayı tercih edenler ise tek oyunculu hikaye modunu test edebilecek.

Oyun, Xbox Game Preview erken erişim döneminden sonra Steam ve Epic Games Store’da da yayınlanacak. Bu, geliştirici ekibe tam sürüm çıkışından önce oyuncuların geri bildirimlerini değerlendirme ve oyunu geliştirme fırsatı verecek.

Subnautica 2, ilk oyunu başarılı kılan özellikleri koruyarak, yeni co-op oyun mekanikleri ve gezegensel gizemlerle oyuncuları büyülemeye hazırlanıyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

Eki
05
2024
0

Nvidia, en güçlü ekran kartından vazgeçmiş olabilir!

Nvidia, gözünü yeni nesil RTX 50 serisine dikmiş olabilir. Çin’den gelen son sızıntılar, RTX 4090 ve RTX 4080 Super’in üretimini...

Spread the love <3
Eyl
01
2024
0

Joker: Folie à Deux için yeni tanıtım videosu geldi!

Warner Bros. Pictures, Todd Phillips’in büyük bir merakla beklenen filmi Joker: Folie à Deux için yeni bir tanıtım videosu yayınladı....

Spread the love <3
Nis
20
2024
0
Apple Watch Series X hakkında yeni gelişme! İşte özellikleri

Apple Watch Series X hakkında yeni gelişme! İşte özellikleri

Gündemden düşmeyen markalardan Apple, bu sefer yeni Watch Series X modelinin özellikleri ile konuşuluyor. Serinin 10. yılını simgeleyecek olan akıllı...

Spread the love <3
Eyl
12
2024
0

Baştan sona yenilendi! Yeni Hyundai Santa Fe fiyatı ve özellikleri

Hyundai, uzun süredir SUV segmentinde başarıyla yer alan Santa Fe modelini tamamen yenileyerek Türkiye’de satışa sundu. Aracın tasarımındaki radikal değişim,...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?