Teknoloji 18 Ekim 2024

Galaxy S25 Ultra tasarımı ortaya çıktı: Nasıl görünecek?

Samsung’un önümüzdeki yıl kullanıcılara sunmaya hazırlandığı Galaxy S25 serisi için yeni raporlar gelmeye devam ediyor. Güney Koreli üretici, bugüne dek ortaya çıkan bilgilere göre yaklaşan seride bazı küçük tasarım değişikliklerine gidecek. Son raporlar, bu iddiaları büyük ölçüde doğruluyor.

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Ice Universe, Galaxy S25 Ultra‘nın ekran koruyucusunu paylaştı. Buna göre akıllı telefon, seleflerindeki keskin ve köşeli tasarıma veda ederek daha yuvarlak bir görünümle bizleri karşılayacak.

Ortaya çıkan bu son raporun önceliklerle büyük oranda uyuştuğu ve Galaxy S25 Ultra’nın tasarımıyla ilgili akıllarda çok fazla soru işaretinin kalmadığını belirtelim. Bununla birlikte, cihazın arka panelinde de kameranın siyah dairelerle belirginleştirilmesinin dışında kritik bir değişiklik yapılmayacak. Akıllı telefon yine benzer bir kamera kurulumuyla kullanıcıların karşısına çıkacak.




6 yıl güncelleme alacak en ucuz model: Samsung A16 4G duyuruldu!

Geçtiğimiz hafta 5G modeliyle karşımıza çıkmış olan Samsung A16, şimdi de daha ekonomik alternatifi 4G modeliyle karşımızda.

Seriyle ilgili bir diğer gelişme ise işlemcileriyle ilgili. Buna göre, Google Deepmind’ın 26 Eylül’de yapmış olduğu açıklamada MediaTek‘in AlphaChip teknolojisini kullanarak en gelişmiş işlemcilerini geliştirdiği ifade edildi.

Buraya kadar her şey normal olsa da açıklamanın bir bölümünde ”Samsung telefonlarında kullanılan Dimensity amiral gemisi 5G işlemcisi gibi” bir ifade şirketin işlemci konusunda önemli bir değişikliğe gideceği söylentilerine neden oldu.

Bilindiği üzere Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarında hiçbir zaman Dimensity 9000 serisi bir yonga setine yer vermedi. Bu nedenle Güney Koreli üreticinin kendi üretimi Exynos 2500’ın yerine yaklaşan Galaxy S25 ve S25+ modellerini MediaTek Dimensity 9400 işlemcisiyle piyasaya süreceği iddia edildi.

Bu açıklama şirketin Exynos 2500’ın üretiminde sıkıntı yaşadığı ve işlemcinin verim oranlarında bekleneni veremediği yönündeki raporların ardından gelmesi bu ihtimali büyük oranda artırıyor. Ancak yine de bu konuda şirketten gelecek resmi açıklamayı beklemek daha sağlıklı olacaktır.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

source

Spread the love <3

You may also like...

Ağu
27
2024
0

Google’a nihayet dedirten yeni kısayol ekleniyor!

Google Arama uygulaması yeni bir kısayol almaya hazırlanıyor. Kullanıcılar, daha önce yaptığı aramaları tek bir açılır pencerede görebilecek. Böylece son...

Spread the love <3
Eki
15
2024
0

Lansmana bir gün kala DJI Air 3S’in tanıtım videosu sızdırıldı!

DJI, son dönemin en çok merak edilen drone’larından biri olan Air 3S modelini 15 Ekim 2024 tarihinde resmi olarak tanıtacak....

Spread the love <3
Ağu
01
2024
0

Bu popüler flört uygulaması yüzünden adresiniz ifşa olmuş olabilir!

Dünyanın Tinder ile birlikte en çok kullanılan ve aralarında Bumble, Badoo, Grindr, Happn, Hinge ve Hilly gibi flört uygulamalarının da...

Spread the love <3
Ağu
12
2024
0

Klima kullanmaya son: Nissan klima etkili boya geliştirdi!

Yaz aylarının gelişiyle birlikte bunaltıcı sıcaklar da peşimize düştü. Evde, dışarıda bir nebze olsun serinlemek mümkün ancak ya otomobillerin içerisinde?...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?