Teknoloji 23 Ekim 2024

Herkes iptal edildi sanmıştı! Telltale’den ters köşe karar

The Wolf Among Us 2’nin iptal edildiğine dair söylentilerin ortaya çıkmasının ardından, Telltale Games konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Stüdyo sözcüsü, asılsız iddialara rağmen oyunun geliştirilmesinin devam ettiğini doğruladı.

Telltale temsilcisi, “Kural olarak, söylentiler ve asılsız konular hakkında yorum yapmıyoruz. Ancak The Wolf Among Us 2’nin geliştirilmesinin devam ettiğini doğrulayabilirim ve doğru zaman geldiğinde topluluğumuzla daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Herkes iptal edildi sanmıştı! Telltale’den ters köşe karar 5

Devam oyunu ilk olarak 2017’de San Diego Comic-Con’da duyurulmuş ve ilk sezonun oyuncuları arasında büyük heyecan yaratmıştı. Ancak Telltale’in 2018’deki kapanışı projenin rafa kaldırılmasına yol açtı. Stüdyonun 2019’daki yeniden doğuşu ile proje canlandı ve The Wolf Among Us 2’yi nihayet tamamlamaya karar verdiler.




Dünyaca ünlü yapımcı, resmen Sony PlayStation çatısına girdi!

Destiny yapımcısı Bungie’nin Sony PlayStation tarafından satın alınmasının ardından, çalışanlar yavaş yavaş PS çatısı altına giriyor.

Uzun zamandır beklenen devam oyunu hakkında bazı önemli bilgiler de ortaya çıktı. Bir buçuk yıldan fazla bir süre ertelenmesinin ardından çıkış tarihi olarak önümüzdeki yılı hedefliyor. Telltale ayrıca Unreal Engine 5 motoruna geçme kararı aldı.

Hikaye, ilk yapımından altı ay sonrasını ele alacak. Buna göre Bigby yeni şerif rolünü, Pamuk Prenses ise belediye başkan yardımcılığı görevini üstlenecek. New York ayrıca daha büyük bir rol oynayacak.Telltale, The Wolf Among Us 2’nin fantezinin altındaki insan deneyimlerini daha derinlemesine inceleyeceğini söyledi.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
07
2024
0
&#039;Fabricated and malicious slanders&#039;: China reacts to accusations it hacked MoD

'Fabricated and malicious slanders': China reacts to accusations it hacked MoD

China has called accusations it hacked the Ministry of Defence “completely fabricated and malicious slanders”. Sky News revealed on Monday...

Spread the love <3
Mar
28
2024
0
X (Twitter)’da yeni dönem! ChatGPT rakibi Grok için sevindiren açıklama

X (Twitter)’da yeni dönem! ChatGPT rakibi Grok için sevindiren açıklama

Elon Musk, uzun süredir popüler sosyal medya platformu X’i yeni özelliklerle geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlere göre...

Spread the love <3
May
13
2024
0
¿Qué es PHP? bien explicado

¿Qué es PHP? bien explicado

PHP es un lenguaje de programación interpretado, cuyo código se procesa en un servidor. y es especialmente utilizado en el...

Spread the love <3
Eyl
25
2024
0

Xiaomi 15 Pro hızlı şarj konusunda hayal kırıklığına uğratabilir

Xiaomi 15 serisi telefon modelleri Çin’de 3C kurumu tarafından onaylandıktan sonra sıra Xiaomi 15 Pro’ya geldi. Ekim ayında piyasaya sürülmesi...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?