Teknoloji 25 Ekim 2024

Lansmana günler kala Xiaomi 15 Pro’nun resmi görselleri geldi!

Amiral gemisi Xiaomi 15 Pro’nun 29 Ekim tarihinde Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fakat bugün sürpriz bir şekilde Xiaomi tarafından sosyal medya üzerinden cihazın bazı resmi görselleri yayınlandı.

Xiaomi tarafından paylaşılan görseller, üst düzey özelliklere sahip olacak Xiaomi 15 Pro’nun ön ve arka tasarımını açık bir şekilde ortaya koyuyor. Bu sayede cihazın kamera modülü, ultra ince kenarlı ekranı ve birinci sınıf tasarımı ile ilgili bütün ayrıntılar netlik kazanıyor. İşte detaylar…

Xiaomi 15 Pro tasarımı belli oldu

Amiral gemisi özelliklere sahip olan Xiaomi 15 Pro, tüm köşelerinde kavisli kenarlara yer veren “Micro Quad” teknolojisiyle ince bir kenar tasarımı sunuyor. Ayrıca çizilmelere ve darbelere karşı geliştirilmiş dirence sahip ikinci nesil Xiaomi Longjing Glass ile üstün bir koruma sağlanıyor.

Xiaomi 15 Pro’nun 8,35 mm kalınlığında ve 213 gram ağırlığında olduğu söyleniyor. Birinci sınıf bir görünüm sağlamak için yapı, dokulu metalik olacak.






Xiaomi Smart Band 9 Pro’nun çıkış tarihi ve tasarımı duyuruldu

Merakla beklenen Xiaomi Smart Band 9 Pro’nun çıkış tarihi belli oldu. Ayrıca şirket, cihazın resmi tasarımını da doğruladı.

Kamera modülü dört sensöre sahip olacak. Oldukça büyük sensörlere sahip olacak model, cihazın kalınlığını neredeyse iki katına çıkaracak.

Son olarak şirket, Xiaomi 15 Pro’nun Çin’e özel bir model olacağını doğruladı. Bu da cihazın en azından bu isimle global bir versiyona sahip olmayacağı anlamına geliyor. Fakat yine de tahminlere göre cihazın global pazara farklı bir isim altında geleceği düşünülüyor.

Serinin standart modeli Xiaomi 15’in ise “Pro” modelinden farklı olarak, aynı adla küresel pazara sunulması bekleniyor.

Peki siz Xiaomi 15 Pro modelinin tasarımı hakkında neler düşünüyorsunuz?

source

Spread the love <3

You may also like...

Nis
02
2024
0
TechCrunch Minute: Amazon bets $4B on Anthropic’s success

TechCrunch Minute: Amazon bets $4B on Anthropic’s success

The current AI wave is a never-ending barrage of news items. To understand what I mean, ask yourself how long...

Spread the love <3
Nis
12
2024
0
Huawei MateBook X Pro 2024 tanıtıldı! MacBook Air rakibi mi?

Huawei MateBook X Pro 2024 tanıtıldı! MacBook Air rakibi mi?

Huawei’nin hafifliğiyle ön plana çıkan yeni dizüstü bilgisayarı Huawei MateBook X Pro 2024, güçlü bir MacBook Air alternatifi olmayı hedefliyor....

Spread the love <3
Eyl
04
2024
0

Yeni nesil Intel işlemcili HP OmniBook Ultra Flip 14 tanıtıldı!

HP, yeni nesil dizüstü bilgisayarı OmniBook Ultra Flip 14 modelini tanıttı. Intel’in Core Ultra 200V serisi işlemcileri ile gelen model,...

Spread the love <3
Nis
06
2024
0
The &#039;scariest&#039; bridge in America - could disaster strike again?

The 'scariest' bridge in America – could disaster strike again?

The images of the Francis Scott Key Bridge collapsing were extraordinary and chilling.  A tragedy has now become an economic...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?