Teknoloji 25 Ekim 2024

Gerçekten daha gerçek: GTA benzeri oyun geliyor!

GTA benzeri yeni oyun şimdiden ses getirmeyi başardı. Oyunla ilgili yayınlanan ilk görüntüler, fotogerçekçilik konusunda sınırları zorlayacağını gösteriyor. Geliştirici stüdyo ise aksiyon ve RPG’yi birleştirmek istediğini söyledi.

İsveçli oyun stüdyosu Liquid Swords, ilk projesinin ekran görüntülerini yayınlayarak büyük merak uyandırdı. Stüdyo, iddialı açık dünya oyunları yaratma hedefi ile iki yıl önce kurulmuştu. Yayınlanan görseller, GTA serisini anımsatan fotogerçekçi bir şehri gözler önüne seriyor.

Gerçekten daha gerçek: GTA benzeri oyun geliyor! 5

Liquid Swords CEO’su Ebba Sundberg, görsellerin gerçekçiliği hedeflese de oyunlarının “sandbox bir suç simülatörü değil, tek oyunculu bir aksiyon rol yapma oyunu (RPG)” olacağını açıkladı. Bu kapsamda GTA serisinden ayrılacağının altını çizmiş oldu.






Gözlerinize inanamayacaksınız: GTA 6 oynanış videoları sızdırıldı!

Hayranların ikinci tanıtım videosunu heyecanla beklediği GTA 6 cephesinden yeni oynanış videoları sızdırıldı.

Oyunun hikayesi, oynanış mekanikleri ve geçtiği dünya hakkında henüz çok az bilgi var. Ancak ekran görüntüleri, Liquid Swords’un Cyberpunk 2077 gibi açık dünyaları hikaye odaklı RPG sistemleriyle harmanlayan yapımlardan ilham aldığını gözler önüne seriyor.

Küçük stüdyo, 2022’deki kuruluşundan bu yana büyük yol kat etti. Buna göre ilk olarak NetEase Games’ten yatırım aldıklarını duyurdu. CEO Sundberg, o dönemde NetEase’in desteğinin stüdyo hedeflerini hayata geçirmelerine yardımcı olacağını belirtmişti. Bu vizyon, fotogerçekçiliğin sınırlarını zorlayan grafikleri de içeriyor.

Ancak Liquid Swords, açık dünya çerçevesinde sürükleyici bir rol yapma deneyimi yaratmaya da odaklanmış durumda. Oyuncular, türler arası karışıma ışık tutacak güncellemeleri merakla bekliyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

Tem
29
2024
0

Dimensity 7350’li Redmi Note 14 Pro+ özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi’nin alt markası olarak Android pazarında önemli bir pazar boyutuna sahip olan Redmi, iddialara göre yeni bir model üzerinde çalışıyor....

Spread the love <3
Nis
11
2024
0
AT&amp;T notifies regulators after customer data breach

AT&T notifies regulators after customer data breach

AT&T has begun notifying U.S. state authorities and regulators of a security incident after confirming that millions of customer records...

Spread the love <3
Nis
16
2024
0
How to succeed as a data engineer without the burnout

How to succeed as a data engineer without the burnout

When building and maintaining a modern data platform, the pressure on data engineers from businesses can be immense. The key...

Spread the love <3
May
24
2024
0
Finout lands cash to grow its cloud spend management platform

Finout lands cash to grow its cloud spend management platform

In 2021, Roi Ravhon, Asaf Liveanu and Yizhar Gilboa came together to found Finout, an enterprise-focused toolset to help manage...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?