Teknoloji 26 Ekim 2024

A17 Pro çipli iPad mini’nin resmi duvar kağıtları yayınlandı

Apple, 15 Ekim tarihinde üst düzey A17 Pro çipiyle donatılmış ve Apple Intelligence yapay zeka özelliklerini destekleyen yeni iPad mini modelini piyasaya duyurdu.

Yeni nesil model her ne kadar tasarım açısından bir öncekine çok benzese de temel fark pembenin maviyle değiştirilmesi oldu. Çoğu kişi en azından cihazın resmi duvar kağıtlarının farklı olacağını bekliyordu. Ancak görünen o ki Apple bununla bile uğraşmak istemedi. A17 Pro çipli iPad mini’nin resmi duvar kağıtları yayınlandı.

Yeni iPad mini’nin duvar kağıtları geldi

A17 Pro’lu yeni iPad mini, önceki modelde bulunan stilize “mini” kelimesinin oluşturduğu dört duvar kağıdı seçeneğinin neredeyse birer aynısını taklit ediyor. Yine de bu duvar kağıtlarını indirmek istiyorsanız aşağıdaki görsellere göz atıp cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Yukarıda yer alan duvar kağıtlarının her birinin Karanlık Mod versiyonlarını indirmenin de mümkün olduğunu belirtmekte fayda var.






Apple’dan iPad Mini serisi için sürpriz karar!

iPad Mini 8 nihayet OLED ekranla gelebilir. Mini 7’de LCD ekran kullanan şirketin, uygun fiyatlı serisinde OLED’e geçeceği söylendi.

Yukarıdaki görselleri cihazınızın arka planı olarak kullanmak istiyorsanız, seçtiğiniz görsele tıklayıp galerinize kaydetmeniz yeterli olacak.

Bununla birlikte “Ayarlar > Duvar Kağıdı” bölümüne gidip duvar kağıdını zevkinize göre en iyi şekilde özelleştirebilirsiniz.

Peki siz yeni iPad mini’nin duvar kağıtlarını nasıl buldunuz?

SDN Yorumları
0 Yorum

Yorum Yap

source

Spread the love <3

You may also like...

May
16
2024
0
Colab’s collaborative tools for engineers line up $21M in new funding

Colab’s collaborative tools for engineers line up $21M in new funding

Engineers Adam Keating and Jeremy Andrews were tired of using spreadsheets and screenshots to collab with teammates — so they...

Spread the love <3
Haz
08
2024
0

Samsung’da büyük güvenlik açığı! Bu güncellemeyi indirin

Samsung, Exynos işlemci ve çipleri etkileyen güvenlik açıklarına karşı Galaxy kullanıcılarını uyarıyor. Şirket, Haziran güvenlik paketiyle birlikte yazılımda tespit edilen...

Spread the love <3
Eki
04
2024
0

Huawei Mate XT Ultimate PUBG testi!

Huawei’nin katlanabilir telefon pazarındaki en son ve en gelişmiş ürünü olan Mate XT Ultimate, teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor....

Spread the love <3
Nis
25
2024
0
7: Should You Give Timed Math Tests?

7: Should You Give Timed Math Tests?

When she gives her son timed math tests, a homeschooling mom notices his anxiety and wonders if she’s taking the right approach....

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?