Teknoloji 27 Ekim 2024

Tom Holland’lı Spider-Man 4 için tarih verildi!

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen Spider-Man 4 için resmi açıklamayı Tom Holland yaptı. Ünlü oyuncu filmin vizyon tarihini açıkladı ve senaryoyla ilgili ilk yorumlarını paylaştı. Peki Zendaya MJ olarak geri dönecek mi?

Tom Holland, dördüncü Spider-Man filminin 24 Temmuz 2026’da vizyona gireceğini doğruladı. Jimmy Fallon’un sunduğu The Tonight Show programına katılan Holland, ismi henüz belli olmayan Spider-Man filminin çekimlerine 2025’in ortalarında başlanmasının planlandığını açıkladı.

Tom Holland’lı Spider-Man 4 için tarih verildi! 5

Konuyla ilgili açıklamasında Holland, “Gelecek yaz çekimlere başlıyoruz. Her şey yolunda gidiyor – neredeyse hazırız. Çok heyecan verici. Sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce Shang-Chi ve On Halka Efsanesi filmini yöneten Destin Daniel Cretton oturacak. Cretton, daha önceki üçlemeyi yöneten Jon Watts’tan Spider-Man serisini devralmış olacak.






Spider-Man 4 senaryosu nasıl olacak: Tom Holland açıkladı!

Hayranlar tarafından büyük heyecanla beklenen Spider-Man 4 için heyecan artıyor. Tom Holland, senaryo ile ilgili konuştu.

Spider-Man 4 ayrıca 1 Mayıs 2026’da vizyona girecek olan Avengers: Doomsday’den kısa bir süre sonra izleyiciyle buluşacak gibi duruyor. Bu, Avengers: Endgame’den birkaç ay sonra gösterime giren 2019 yapımı Spider-Man: Far from Home filmindeki benzer bir stratejiyi takip ediyor.

Holland, yakın zamanda verdiği bir röportajda Spider-Man 4’ün senaryosunu okuduğunu ve yazarların ilerleme kaydettiğini söyledi. Ancak senaryoyla ilgili daha fazla çalışılması gerektiğini dile getirdi. Holland daha önce Marvel-Sony iş birliğinde üç filmde Spider-Man karakterini canlandırdı. Zendaya’nın MJ rolüyle geri dönüp dönmeyeceği henüz belirsiz.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
09
2024
0
Tepki yağdı! Apple’ın yeni iPad reklamı gündem oldu

Tepki yağdı! Apple’ın yeni iPad reklamı gündem oldu

Apple, yeni iPad reklamı kampanyası nedeniyle sosyal medyadaki tepkilerle gündeme oldu. Eğlenceli olması hedeflenen yeni iPad Pro reklamı, Crush adıyla...

Spread the love <3
Nis
28
2024
0
Archbishop of Canterbury criticises Israel over Palestinian Christian woman in detention

Archbishop of Canterbury criticises Israel over Palestinian Christian woman in detention

The Archbishop of Canterbury has criticised Israel over the arrest of a young Palestinian Christian woman in the occupied West...

Spread the love <3
Haz
03
2024
0

ASUS, COMPUTEX 2024’te yapay zeka sunucularını tanıttı!

ASUS, Computex 2024 fuarında üretken yapay zekadan yenilikçi depolama çözümlerine kadar geniş bir yelpazede yapay zeka sunucusu sergiledi. Etkinliğin öne...

Spread the love <3
Nis
24
2024
0
UN human rights chief &#039;horrified&#039; over Gaza mass graves report

UN human rights chief 'horrified' over Gaza mass graves report

The UN’s human rights chief has said he is “horrified” by reports of mass graves containing hundreds of bodies in...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?