Teknoloji 27 Ekim 2024

Sudan ucuz Lenovo Watch tanıtıldı! İşte özellikleri

Lenovo, yeni akıllı saati Lenovo Watch ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Çin’de ön siparişe açılan akıllı saat, 55 dolar gibi uygun bir fiyatla sunuluyor. Watch; fitness takibi ve günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış özellikleriyle ön plana çıkıyor.

1.43 inç AMOLED ve 466×466 çözünürlüğe sahip bir ekranla gelen Lenovo Watch; Storm Grey ve Deep Space Black renk seçenekleriyle satılacak. Metal dış gövdeye ve Panda Glass korumaya yer veriyor. Her Zaman Açık Ekran özelliğine sahip olduğunu da belirtelim.

Sudan ucuz Lenovo Watch tanıtıldı! İşte özellikleri 5

Watch; stabil performansın yanı sıra 12 güne kadar pil ömrü vadediyor. Bağlantı ve arama için Bluetooth 5.3 desteği sunuyor. Kullanıcılar müzik, mesaj ve diğer telefon bildirimlerini akıllı saatten takip edebiliyor. 70 farklı spor moduyla aktivite tespiti ve kaydı yapabilen Lenovo Watch, başlıca fitness ve sağlık takibine odaklanıyor.






Samsung Galaxy Watch 6 için beklenen güncelleme müjdesi!

Samsung Galaxy Watch 6 kullanıcıları için beklenen güncelleme nihayet yayınlandı. One UI 6 Watch’ın kararlı sürümü sunuldu.

7/24 kalp atış hızı, kan oksijeni ve uyku takibi gibi özelliklere sahip olduğunu belirtelim. Nefes egzersizleri de cihazın sunduğu özellikler arasında yer alıyor. IP68 suya dayanıklılık sertifikası sayesinde yüzme ve diğer su aktiviteleri sırasında kullanılabiliyor.

Çin’de başlayan ön siparişler kapsamında 55 dolardan satın alınabilecek. Uygun fiyatlı akıllı saat, fitness özelliklerini geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırmayı hedefliyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

Mar
18
2024
14
AMIE: A research AI system for diagnostic medical reasoning and conversations

AMIE: A research AI system for diagnostic medical reasoning and conversations

Posted by Alan Karthikesalingam and Vivek Natarajan, Research Leads, Google Research The physician-patient conversation is a cornerstone of medicine, in...

Spread the love <3
Ağu
25
2024
0

Sudan ucuz: realme Note 60 tanıtılmadan ikinci ele düştü!

realme, bütçe dostu Note 50 modelinin yeni versiyonu için çalışmalarını tamamlamış gibi duruyor. realme Note 60 olarak adlandırılan cihaz, henüz...

Spread the love <3
Mar
05
2024
15
Starbucks partner &#039;to cut thousands of jobs&#039; over Gaza-linked boycotts

Starbucks partner 'to cut thousands of jobs' over Gaza-linked boycotts

The company behind Starbucks in the Middle East has revealed plans for job losses, reported at 2,000, amid a consumer...

Spread the love <3
Eki
20
2024
0

Redmi K80 kanlı canlı görüldü! İşte tasarımı

Xiaomi’nin yeni performans canavarı telefonu için geri sayım başladı. Merakla beklenen Redmi K80 cihazı çok yakında piyasaya sürülecek. Cihazla ilgili...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?