Teknoloji 28 Ekim 2024

vivo’nun bütçe dostu akıllı telefonu ortaya çıktı!

Akıllı telefon işindeki çalışmalarını sürdüren vivo cephesinde giriş segment modellere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son raporlar, Çinli üreticinin vivo Y59 5G isimli bir model üzerinde mesai harcadığını gözler önüne seriyor.

vivo Y59 5G, V2443 model numarasıyla IMEI veri tabanında göründü. Bu gelişme, telefonun özelliklerini veya çıkış tarihini doğrulamasa da, kullanıcıların uzun süre beklemek zorunda kalmayacağına dair önemli ipuçları veriyor.

vivo’nun bütçe dostu akıllı telefonu ortaya çıktı! 5

Akıllı telefonun bu yılın başlarında tanıtılan vivo Y58’in halefi olması söz konusu. Bilindiği üzere modelde 6.72 inçlik 1080 x 2408 çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan IPS LCD bir panel kullanıldı. İşlemci tarafında ise Snapdragon 4 Gen 2’ye yer verildi.






vivo’dan dev bataryalı ve bütçe dostu Y29 4G geliyor!

vivo Y29 4G sızdırıldı. Bütçe dostu pazara hitap edecek orta seviye telefon, 6000mAh batarya sunabilir. İşte detaylar.

Cihazda 8 GB RAM ve 128 GB depolama seçenekleri bulunuyor. Ayrıca, depolamada artırıma gitmek isteyenler için ise 1 TB’lik microSD kart desteği bizleri karşıladı. Bunun dışında, 44W hızlarında şarj olan 6.000 mAh’lik bir bataryadan besleniyor.

vivo Y59 5G özellikleri ise şu an için belli değil. Ancak selefinin kullanıcılara tam olarak neler sunduğunu göz önüne alırsak, ufak iyileştirmelerle geleceğini söyleyebiliriz. Son olarak, güvenilir sektör kaynaklarına göre önümüzdeki yılın başlarında tanıtılacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce vivo Y59 modeli giriş segmentte hedeflerine ulaşabilecek mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

source

Spread the love <3

You may also like...

Haz
04
2024
0

Apple, katlanabilir iPhone için sil baştan yapıyor! İşte yeni tarih

Apple bir süredir katlanabilir iPhone iddialarıyla gündeme geliyor. Samsung ile görüştüğü panelleri şirketten alacağı belirtilen Apple’ın pazar dinamiklerini yeniden incelediği...

Spread the love <3
May
12
2024
0
Women in AI: Rachel Coldicutt researches how technology impacts society

Women in AI: Rachel Coldicutt researches how technology impacts society

To give AI-focused women academics and others their well-deserved — and overdue — time in the spotlight, TechCrunch has been...

Spread the love <3
Nis
10
2024
0
How to Build a Marquee Component with React

How to Build a Marquee Component with React

When you think of marquees, you often envision the vibrant lights and spinning displays at amusement parks, bringing back fond...

Spread the love <3
Eyl
18
2024
0

HyperOS 2.0 güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri!

Tüm telefonlar ve tabletler Android 15 güncellemesinin yayınlanmasını beklerken, Xiaomi de bu taraftaki çalışmalarını sürdürüyor. HyperOS 2.0 güncellemesi üzerinde uzun...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?