Teknoloji 12 Nisan 2024

10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım!

10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım!

İlk olarak 2015 yılında erişime açılan Fallout 4, önümüzdeki günlerde büyük bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Bu paketle birlikte oyunu yeni nesil konsollarda ve Steam Deck’te oynamak mümkün olacak. Güncellemenin ücretsiz sunulacağı da belirtildi.

Bethesda, Fallout 4’ün 25 Nisan’da tüm platformlarda büyük bir ücretsiz güncelleme alacağını duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte sevilen bilim kurgu-aksiyon oyununu Xbox Series X/S, PlayStation 5, PC ve Steam Deck’te oynamak mümkün olacak.

10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım!
10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım! 4

Güncelleme, Fallout 4’ü Xbox Series ve PS5’e yükseltecek. Bethesda, yeni nesil konsollarda daha hızlı yükleme süresi, daha yüksek çözünürlük ve 60 FPS için performans ve kalite modu seçenekleri ekleyeceğini açıkladı. Şirket ayrıca konsollarda kararlılık düzeltmeleri ve hata iyileştirmeleri sağlayacak.


10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım!

Google’ın yeni yapay zekası bu markalara geliyor!

Oppo ve OnePlus çok yakında akıllı telefonlarına Gemini Ultra yapay zeka modelini sunacağını söyledi. İşte detaylar.

Oyunun PC sürümü için verilecek güncelleme, geniş/ultra geniş ekran desteği ekleyecek. Bethesda ayrıca içerik oluşturucuları için modlama araçlarında birtakım güncellemeye gideceğini açıkladı. Oyunun Japonca ve Çince dillerini kullanarak giriş yapma sorunları da çözülecek.

Bethesda, yeni güncellemeyi kutlamak amacıyla Creation Club modunu ve birçok eşyayı oyuncular için ücretsiz olarak yayınlayacak. Fallout 4 ayrıca Steam’in yanında Epic Games Store üzerinden erişilebilir olacak. Ayrıca oyun, güncellemenin ardından Steam Deck’te de oynanabilecek.

10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım!
10 yıllık açık dünya oyunu için beklenmedik adım! 5

Fallout serisi son zamanlarda dizi uyarlamasıyla gündemde. İlk olarak 2020 yılında duyurulan Fallout uyarlaması, nükleer bir savaşın ardından kıyamete dönen bir dünyada geçecek. Söz konusu yapımın yönetmen koltuğunda, dünyaca ünlü HBO dizisi Westworld‘ün yaratıcılarından Lisa Joy ve Jonathan Nolan oturuyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fallout dizisini izleyecek misiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
24
2024
0
China launches mock missile strikes on Taiwan to &#039;punish&#039; new president

China launches mock missile strikes on Taiwan to 'punish' new president

China has tested its ability to “seize power” by launching mock missile strikes on Taiwan and pretending to bomb foreign...

Spread the love <3
Haz
06
2024
0

Call of Duty Black Ops 6’da serinin sevilen karakteri geri dönecek!

Call of Duty: Black Ops serisinin ana karakterlerinden biri olan Frank Woods, ilk olarak serinin ilk oyununda tanıtılmıştı. Eski bir...

Spread the love <3

Samsung Galaxy Ring pil ömrü açıklandı!

Giyilebilir teknoloji, son dönemde teknoloji devlerinin önem verdiği bir alan haline geldi. Bu isimlerin başında gelen Samsung, Barselona şehrinde düzenlenen...

Spread the love <3
Ağu
08
2024
0

BYD Qin PLUS modelinin casus görüntüleri ortaya çıktı!

2024 model BYD Qin PLUS aracının casus fotoğrafları sızdırıldı. Bu yeni model, dış ve iç tasarımda bazı önemli güncellemelerle karşımıza...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?