Teknoloji 7 Haziran 2024

2024 Skoda Superb inceleme!

Skoda’nın D segmentindeki amiral gemisi modeli Superb, dördüncü nesli ile Türkiye’de satışa sunuluyor. Sedan ve Combi versiyonlarıyla gelen yeni Superb, kalitesi, konforu, lüks seviyesi ve çeşitli motor seçenekleriyle segmentinde referans olmaya devam ediyor. 2024 Skoda Superb inceleme sizlerle.

Shiftdelete.net

Lansmana özel olarak sunulan Superb Sedan, 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunulurken, yeni Škoda Superb Combi ise 2 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla tercih edilebiliyor.

2024 Skoda Superb inceleme! 9

Tamamen yeni Superb, önceki nesillerin eşsiz mirasını daha da ileriye taşıyacak. İlk kez 2001 yılında tanıtılan ve şu ana kadar 1.6 milyondan fazla satış rakamı elde eden Superb, yeni nesliyle tüm özelliklerini bir üst seviyeye taşıyor. Yeni Superb, dört zengin donanım seviyesiyle Türkiye’de satışa sunuldu: Elite, Premium, Prestige ve L&K Crystal.

Škoda, yeni nesil Superb ile daha verimli ve performanslı motor seçeneklerini bir araya getiriyor. Superb Sedan, 150 PS güç/250 Nm tork üreten 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit teknolojisine sahip motorun yanı sıra, 265 PS güç/400 Nm tork üreten 2,0 litrelik TSI benzinli motor ve 193 PS/400 Nm’lik 2,0 TDI dizel motor seçenekleriyle sunuluyor. Superb Combi modeli ise, 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit model ile geliyor. Tüm motorlar DSG otomatik şanzımanla eşleştirilmiş durumda.

2024 Skoda Superb inceleme! 10

Yeni nesil Superb, güvenlik konusunda da yenilikçi adımlar atıyor. Akıllı Park Asistanı, Şerit Takip Asistanı Plus, Trafik Sıkışıklığı Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici, ve birçok diğer güvenlik özelliği yeni Superb’de yer alıyor.

source

Spread the love <3

You may also like...

May
01
2024
0
Road collapses in China killing at least 24 people

Road collapses in China killing at least 24 people

At least 24 people have died after a section of a road collapsed in southern China, according to officials. Rescuers...

Spread the love <3
Mar
17
2024
8
Putin&#039;s pals: Who is in the Russian president&#039;s inner circle?

Putin's pals: Who is in the Russian president's inner circle?

Over his 20 years at the top of the Kremlin, Vladimir Putin has gathered an array of allies and associates....

Spread the love <3
May
15
2024
0
Netflix’te film ve dizi indirmek tarih oluyor!

Netflix’te film ve dizi indirmek tarih oluyor!

Netflix kullanıcıları uygulama üzerinden dizi ve film indirerek istedikleri zaman bu içerikleri izleyebiliyor. Ancak son güncellemeyle birlikte yılların alışkanlığından vazgeçmek...

Spread the love <3
Mar
01
2024
10
Adobe müzik dünyasına adım atıyor! Metni müziğe dönüştürecek

Adobe müzik dünyasına adım atıyor! Metni müziğe dönüştürecek

Adobe, metin komutlarını müzik parçalarına dönüştürebilen bir yapay zeka aracı üzerinde çalıştığını duyurdu. Bu araç, aynı zamanda müzik parçalarını düzenleyebilir,...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?