Teknoloji 26 Ağustos 2024

BYD’nin pazarı karıştıracak hibrit sedan modeli ortaya çıktı!

BYD, hibrit teknolojisi ve otonom sürüş yetenekleriyle ön plana çıkacak yeni sedan modeli için çalışmalarını hızlandırdı. 2025 BYD Han DM-i’nin internete sızan görüntüleri, yenilenen tasarımı ve LiDAR gelişmelerini gözler önüne serdi.

İnternette yayınlanan fotoğraflar, seri üretimden çıkan Han DM-i modelini gösteriyor. Bu kapsamda BYD’nin tamamen elektrikli Han modellerine benzer bir dış tasarıma geçiş yapacağını söylemek mümkün. Ancak araç; beşinci nesil “DM” hibrit güç aktarma sistemini kullanacak.

BYD’nin pazarı karıştıracak hibrit sedan modeli ortaya çıktı! 9

BYD, DM 5.0 teknolojisinin 100 km’de 2,9 litre yakıt verimliliği sunduğunu belirtti. Ayrıca batarya yükseltmeleri sayesinde tek şarjla 1000 km’den fazla tamamen elektrikli sürüş menzili sunacağını iddia ediyor. Motorun ayrıca yüzde 46 ile sınıfının en iyi termal verimliliğine sahip olduğunu söyledi.




BYD’den 25 bin dolara hatchback geliyor! İşte ilk fotoğraflar 

BYD Seal 06 GT için resmi fotoğraflar yayınlandı. Şirketin ilk elektrikli GT modeli neler vadediyor?

2025 model BYD Han DM-i’nin tavanında yer alan LiDAR sensörü de dikkatlerden kaçmadı. Bu gelişme, Han DM-i’nin yarı otonom sürüş teknolojisine sahip olacağını gösteriyor. BYD, gelişmiş sürücü yardımı alanında Tesla ve Mercedes gibi rakiplerle mücadele etmek istiyor.

Han DM-i’nin fiyatlandırması ve teknik özellikleriyle ilgili daha fazla ayrıntı muhtemelen yıl sonuna doğru açıklanacak. İnternete sızan fotoğraflar, BYD’nin hibrit ve saf elektrikli araçları kapsayan e-mobilite stratejisini gözler önüne seriyor.

BYD’nin pazarı karıştıracak hibrit sedan modeli ortaya çıktı! 10

Şirket ayrıca kısa süre önce Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da Seal 06 GT’yi çeşitli açılardan paylaştı. Dış tasarım; Ocean-M konseptinin sportif ve performans odaklı görünümünü koruyor. Ancak konsepte göre daha az keskin hatlara sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

BYD’nin pazarı karıştıracak hibrit sedan modeli ortaya çıktı! 11

source

Spread the love <3

You may also like...

Haz
06
2024
0

The Last of Us dizisi için iyi ve kötü haberler var!

The Last of Us 2. sezon sadece yedi bölüm olacağı açıklandı. Ancak bu kısalık, hikayenin 2. sezonla tamamlanmayacağı ve daha...

Spread the love <3
Nis
28
2024
0
224: Some Thoughts on Teachers Crying in the Classroom

224: Some Thoughts on Teachers Crying in the Classroom

Crying in front of your students can be a humiliating experience. Not the kind that happens when you’re moved to...

Spread the love <3
Mar
30
2024
0
Bir iPhone 16 kılıfı daha ortaya çıktı! Büyük değişiklikler yolda

Bir iPhone 16 kılıfı daha ortaya çıktı! Büyük değişiklikler yolda

iPhone 16, üçüncü taraf kılıf üreticileri tarafından erken sızdırılan tasarım detayları sayesinde ufak ufak gün yüzüne çıkmaya başladı. Kılıf üreticileri...

Spread the love <3
Eyl
19
2024
0

1 milyar euro yatırımla yeni yerli otomobil geliyor!

Türk otomotiv sektörünün yeni oyuncusu HABAŞ, iddialı hedeflerle yola çıktı. HABAŞ Otomotiv Genel Müdürü Hüseyin Urkun, IAA Transportation Fuarı’nda yaptığı...

Spread the love <3
Whatsapp İletişim
Merhaba,
Size nasıl yardımcı olabilirim ?